Αγαπητοί πελάτες,

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Φιλυρέα με υψηλό αίσθημα ευθύνης  συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κωρονοιου COVID-19 με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι η υγεία των πελατών μας καθώς έχουμε λάβει τις απαραίτητες οδηγίες πρόληψης και οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούμε σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ασθένειας.

Τα δωμάτια μας διαθέτουν κατάλληλο εξοπλισμό (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, καθαριστικά μαντηλάκια, κουτιά πρώτων βοηθειών).

Επιπλέον, όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικό διάλυμα για την προσωπική υγιεινή των πελατών μας.

Οι διαδικασίες καθαρισμού των μονάδων κλιματισμού των δωματίων καθώς και των κοινόχρηστων χώρων θα εντατικοποιηθούν και θα πραγματοποιείται τακτική απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Πιστοποιημένο συνεργείο εξωτερικού συνεργάτη, έχει προχωρήσει ήδη σε προληπτικές απολυμάνσεις στο κτήριο μας, οι οποίες θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επιπρόσθετα, ορίσαμε σαν πολιτική του καταλύματος μας, την κατάργηση καθημερινής αλλαγής ιματισμού και πετσετών παραμόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Επίσης, ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι θα τηρηθεί αρχείο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας με ιδιαίτερη προσοχή στο Γενικό Κανονισμό Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Τέλος, το check in των πελατών μας κατά την άφιξη θα γίνεται σε υπαίθριο χώρο.

Οι αλλαγές στο ωράριο θα είναι οι εξής:

  • Check in: 15:00 μ.μ.
  • Check out: 11:00 π.μ.

Ζητάμε την κατανόηση σας και την συνεργασία σας.

covid